fbpx
06/09/2017

FAQ

Er is iets mis gegaan met de reservering

Mocht er iets mis gaat met reserveren, graag een mail sturen naar info@hiddentemple.nl met je naam, contact gegevens en beschrijving van wat er is misgegaan. Wij doen onze uiterste best zo snel mogelijk contact op te nemen en het op te lossen!

Ik wil mijn afspraak annuleren of omboeken

Het annuleren of omboeken van een reservering is kosteloos tot 72 uur vóór de gereserveerde datum en tijd. Bij een annulering of omboeking binnen 72 uur voor de gereserveerde datum en tijd wordt het volledige entreebedrag in rekening gebracht.

Hoe gaat de betaling?

Je kunt bij ons tijdens het reserveren met iDeal betalen. Op locatie kunnen eventuele consumpties alleen met PIN betaald worden. Contante betalingen worden uit veiligheidsoverwegingen niet geaccepteerd. Als je een factuur wenst, kan deze per email nagestuurd worden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Graag uiterlijk 15 minuten vóór uw geboekte tijd aanwezig te zijn, dan is er genoeg tijd voor een toiletbezoek, een drankje, het opbergen van de spullen in de lockers en speluitleg. Het is niet mogelijk om later dan je geboekte tijdslot aan het spel te beginnen, dus zorg dat je op tijd bent anders komt je boeking zonder restitutie te vervallen.

Wat is de minimale leeftijd om mee te mogen doen?

Deze escape room is te spelen in 2 verschillende versies: Hidden Temple en Hidden Temple Junior. Hidden Temple is geschikt voor volwassenen (16+) en de Hidden Temple Junior is voor spelers van 12 t/m 16 jaar of voor groepen met een gemixte leeftijd waarbij in ieder geval 1 speler jonger is dan 16 jaar (dus bijvoorbeeld als gezinsuitje).

Wij zijn met meer dan 6 personen, mogen we allemaal tegelijk de escape room in?

Nee, de escape room is gemaakt voor groepen van 2 tot maximaal 6 spelers. Daarentegen zijn er wel groepen van maximaal 12 personen welkom! Er gaat dan eerst een groep van max 6 spelers de escape room in. De overige bezoekers kunnen zich in onze lounge vermaken met een potje poolen, videogames, braingames of gewoon lekker onderuitgezakt chillen op de bank of in de massagestoel! Dit kan onder het genot van een hapje en/of een drankje. Zodra de eerste groep klaar is in de escape room, kan er gewisseld worden.

Mag ik mijn telefoon en andere bezittingen mee in de escaperoom?

Nee, we hebben in onze lounge lockers staan waar alle telefoons, horloges, portemonnee, sleutels etc in opgeborgen kunnen worden zodat er tijdens het spel volledig gefocust kan worden op de spelbeleving. De sleutel van de locker mag je uiteraard zelf in je bezit houden.

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?

Iets waar je je prettig in voelt en je enigszins in kan bewegen. Je zult in principe niet vies worden, maar het kan zijn dat je je licht fysiek moet inspannen, dus dan is het fijn als je kleding dit toe laat.

Wat als ik naar de WC moet?

Tijdens het spel kun je niet naar het toilet. Wij raden je dus aan om voorafgaand aan het betreden van de room gebruik te maken van het toilet in onze lounge.

Wat gebeurt er als ik iets stuk maak in de escape room of de lounge?

Een ongelukje kan gebeuren, maar het is uiteraard niet de bedoeling om iets moedwillig stuk te maken. Alle spellen in de escape room zullen makkelijk open gaan als je de juiste oplossing hebt gevonden. Er hoeft geen kracht gebruikt te worden. Als dit wel gebeurt en er gaat daardoor iets stuk, zijn wij genoodzaakt de reparatie kosten op de bezoeker te verhalen.

Is deze room geschikt voor mensen met een handicap ?

Helaas zijn de Hidden Temple Escape Room en de lounge niet rolstoel toegankelijk. Ook voor mensen met krukken of beperkte mobiliteit is het af te raden om deel te nemen vanwege lichte fysieke inspanning in de kamer. Onder licht fysieke inspanning verstaan wij dat je over iets heen moet kunnen stappen op knie hoogte en moet kunnen bukken/kruipen.

Mensen met vermindert zicht of beperkt gehoor kunnen wel deelnemen zolang er begeleiding aanwezig is. Wees geattendeerd dat er gebruik wordt gemaakt van geluidseffecten en andere spannende effecten. Dit kan overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.

Is de kamer eng?

De kamer is spannend, mysterieus en avontuurlijk, maar niet angstaanjagend. Mocht je toch tijdens het spel niet meer verder willen dan kan je er altijd uit.

Is het gevaarlijk om deel te nemen?

Het is niet gevaarlijk om deel te nemen aan de Hidden Temple. Hoewel je opgesloten wordt in een ruimte is er te allen tijde een getrainde medewerker aanwezig die jullie via video en audio bewaking in de gaten houd. In geval van calamiteiten of paniek kan deze persoon de deur van buitenaf openen. Tijdens het spel wordt er gebruik gemaakt van laser, rook en geluids –effecten. Mocht je hier (over)gevoelig voor zijn, dan raden wij je af om deel te nemen aan het spel. Deelname is altijd op eigen risico.