fbpx
06/09/2017

FAQ

Er is iets mis gegaan met de reservering

Mocht er iets mis gaat met reserveren, stuur dan een mailtje naar info@hiddentemple.nl met je naam, contact gegevens en beschrijving van wat er is misgegaan. Wij doen onze uiterste best zo snel mogelijk contact op te nemen en het op te lossen!

Ik wil mijn afspraak annuleren of omboeken

Het annuleren of omboeken van een reservering is kosteloos tot 72 uur vóór de gereserveerde datum en tijd. Bij een annulering of omboeking binnen 72 uur voor de gereserveerde datum en tijd wordt het volledige entreebedrag in rekening gebracht. Ook als je op de dag zelf niet komt opdagen wordt het volledige entreebedrag in rekening gebracht.

Hoe gaat de betaling?

Je kunt bij ons tijdens het reserveren met iDeal betalen. Op locatie kunnen eventuele consumpties alleen met PIN betaald worden. Contante betalingen worden uit veiligheidsoverwegingen niet geaccepteerd. Als je een factuur wenst, kan deze per email nagestuurd worden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Graag uiterlijk 15 minuten vóór de geboekte tijd aanwezig te zijn, dan is er nog tijd voor een toiletbezoek, een drankje, het opbergen van de spullen in de lockers en speluitleg. Het is niet mogelijk om later dan je geboekte tijdslot aan het spel te beginnen, dus zorg dat je op tijd bent anders gaan er waardevolle minuten van je speeltijd af.

Wat is de minimale leeftijd om mee te mogen doen?

Deze escape room is te spelen in 2 verschillende versies: Hidden Temple en Hidden Temple Junior. Hidden Temple is geschikt voor volwassenen (16+) en de Hidden Temple Junior is voor spelers van 12 t/m 16 jaar of voor groepen met een gemixte leeftijd zoals bijvoorbeeld gezinsuitjes. Spelers jonger dan 12 jaar mogen meespelen onder begeleiding van een volwassene en op eigen risico. Vanaf 12 jaar mag er zelfstandig gespeeld worden zonder begeleiding van een volwassene. Meedoen is altijd op eigen risico.

Wij zijn met meer dan 6 personen, mogen we allemaal tegelijk de escape room in?

Nee, de escape room is gemaakt voor groepen van 2 tot maximaal 6 spelers. Daarentegen zijn groepen van maximaal 12 personen wel welkom! Bij aankomst wordt de groep verdeelt in 2 groepen van max 6 spelers per groep. De eerste groep gaat de escape room in en de andere groep kan zich vermaken in onze lounge met vele spellen (allen gratis) zoals een potje poolen, videogames, braingames of gewoon lekker onderuitgezakt chillen op de bank of in de massagestoel! Dit kan onder het genot van een hapje en/of een drankje (tegen betaling). Zodra de eerste groep klaar is in de escape room, kan er gewisseld worden. Naderhand rest alleen nog de vraag: welke groep heeft er gewonnen?!

Mag ik mijn telefoon en andere bezittingen mee in de escape room?

Gelukkig niet, je kan hier genieten van een uurtje telefoon rust, want je zult al je hersenkracht en focus nodig hebben om te ontsnappen! We hebben in onze lounge lockers staan waar alle telefoons, (smart)horloges, portemonnees, sleutels etc in opgeborgen kunnen worden zodat er tijdens het spel volledig gefocust kan worden op de missie. De sleutel van de locker mag je uiteraard zelf in je bezit houden.

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?

Iets waar je je prettig in voelt en je enigszins in kan bewegen. We snappen dat het leuk is om in stijl te ontsnappen, maar hoge hakken zijn niet echt aan te raden in deze jungle. Je zult in principe niet vies worden (tenzij je van de spanning een klein ongelukje hebt onderweg…), maar het kan zijn dat je je licht fysiek moet inspannen, dus dan is het fijn als je kleding dit toe laat.

Wat moet ik meenemen?

Helemaal niks, alleen een team waar je (bij voorkeur) goed mee kan samenwerken en een goed humeur!

Moet ik de films van Indiana Jones gezien hebben om mee te kunnen doen?

Hoewel we kunnen aanraden om de films te kijken omdat ze leuk zijn, hoef je ze niet perse gezien te hebben om te kunnen spelen. Alles wat je moet weten krijg je voorafgaande aan het spel te horen in onze lounge.

Wat als ik naar de WC moet?

Hoewel de echte jungle liefhebber waarschijnlijk niet vies is van een plasje in de bosjes, groeit onze jungle het beste zonder extra bemesting dus gelieve voorafgaande aan het spel gebruikt te maken van het toilet in de lounge.

Wat als ik hulp nodig heb tijdens het spel?

Als je even niet meer weet wat de volgende stap moet zijn tijdens het spel, kan je Indiana Jones om hulp vragen. Hij is je vriend, dus dit kost niets! Als je buiten het spel om hulp nodig hebt, kan je dit gewoon aangeven want de spelleider kijkt en luistert altijd mee voor jullie veiligheid. In geval van calamiteiten kun je de kamer verlaten via de deur waar je door naar binnen bent gegaan, want deze gaat wel dicht maar niet op slot.

Wat gebeurt er als ik iets stuk maak in de escape room of de lounge?

Een ongelukje kan gebeuren, maar het is uiteraard niet de bedoeling om iets moedwillig stuk te maken. Alle spellen in de escape room zullen makkelijk open gaan als je de juiste oplossing hebt gevonden. Er hoeft geen kracht gebruikt te worden. Als dit wel gebeurt en er gaat daardoor iets stuk, zijn wij genoodzaakt de reparatie kosten op de bezoeker te verhalen.

Ik ben zwanger, kan ik meespelen?

Ten eerste, gefeliciteerd! En ten tweede is het nog nooit een probleem geweest voor zwangere vrouwen om mee te spelen in onze escape room. We hebben regelmatig zwangere vrouwen op bezoek en het heeft nog niemand gehinderd. Meedoen is uiteraard wel, zoals ook geldt voor de andere deelnemers, op eigen risico. Gelieve voorafgaande aan het spel de zwangerschap kenbaar te maken aan de spelleider, zodat deze hier rekening mee kan houden en waar mogelijk het spel kan aanpassen. Tijdens het spel zijn er mogelijkheden om te zitten en in geval van nood kan je altijd de kamer verlaten via de deur waardoor je naar binnen ging, want deze gaat wel dicht maar niet op slot.

Ik moet mij licht fysiek kunnen inspannen, wat houdt dat precies in?

Tijdens het spel is er licht fysieke inspanning nodig en daaronder verstaan wij dat je over iets heen moet kunnen stappen op kniehoogte en een stukje moet kunnen bukken/kruipen.
Er hebben mensen met krukken of beperkte mobiliteit deze escape room succesvol volbracht, maar bij twijfel neem contact met ons op via info@hiddentemple.nl en wij zullen je zo goed mogelijk informeren en waar mogelijk aanpassingen maken om het spel haalbaar te maken. Gedurende het spel zijn er mogelijkheden om te zitten.

Is deze room geschikt voor mensen met een handicap of fobie?

Hidden Temple Escape Room en de lounge bevinden zich op de eerste verdieping en zijn alleen toegankelijk met een trap, dus helaas niet rolstoel toegankelijk. Tijdens het spel is er licht fysieke inspanning en daaronder verstaan wij dat je over iets heen moet kunnen stappen op kniehoogte en een stukje moet kunnen bukken/kruipen.
Er hebben mensen met krukken of beperkte mobiliteit deze escape room succesvol volbracht, maar bij twijfel neem contact met ons op via info@hiddentemple.nl en wij zullen je zo goed mogelijk informeren en waar mogelijk aanpassingen maken om het spel haalbaar te maken. Gedurende het spel zijn er mogelijkheden om te zitten.
Mensen met vermindert zicht of beperkt gehoor kunnen deelnemen zolang er begeleiding aanwezig is. Wees geattendeerd dat er gebruik wordt gemaakt van geluids-, lichteffecten en andere spannende effecten. Dit kan overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen. Gelieve voorafgaande aan het spel dit kenbaar te maken aan de spelleider, zodat deze hier rekening mee kan houden en waar mogelijk het spel kan aanpassen.

Heb je last van claustrofobie of een andere fobie, gelieve voorafgaande aan het spel dit kenbaar te maken aan de spelleider, zodat deze hier rekening mee kan houden en waar mogelijk het spel kan aanpassen. Tijdens het spel kijkt de spelleider via camera’s met jullie mee voor jullie veiligheid. Je kan te allen tijde het spel verlaten via de deur waardoor je naar binnen bent gegaan, want deze gaan wel dicht maar niet op slot.

Is de kamer eng?

De kamer is spannend, mysterieus en avontuurlijk, maar niet angstaanjagend. Mocht je toch tijdens het spel niet meer verder willen dan kan je er altijd uit, want de deur waardoor je naar binnen bent gegaan gaat wel dicht maar niet op slot. Gelieve voorafgaande aan het spel je angst kenbaar te maken aan de spelleider, zodat deze hier rekening mee kan houden en waar mogelijk het spel kan aanpassen.

Is het gevaarlijk om deel te nemen?

Het is niet gevaarlijk om deel te nemen aan de Hidden Temple. Er is te allen tijde een getrainde medewerker aanwezig die jullie via video en audio in de gaten houd. In geval van calamiteiten of paniek kunnen de spelers het spel verlaten door de deur waardoor ze naar binnen zijn gegaan, want deze gaat wel dicht maar niet op slot. Tijdens het spel wordt er gebruik gemaakt van laser, rook en geluids –effecten. Mocht je hier gevoelig voor zijn, gelieve dit voorafgaande aan het spel kenbaar te maken aan de spelleider, zodat deze hier rekening mee kan houden en waar mogelijk het spel kan aanpassen. Deelname is altijd op eigen risico.