fbpx
07/11/2017

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Annuleren van de afspraak

De reservering kan kosteloos geannuleerd worden tot 72 uur voor de afspraak. Als de reservering korter dan 72 uur voor de afspraaktijd wordt geannuleerd wordt het gehele entreebedrag in rekening gebracht.

Consumpties op locatie

Op locatie kan er tegen betaling koffie, thee, fris, snoep en chips gekocht worden. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. I.v.m veiligheid nemen wij geen contact geld aan. Je kunt bij ons betalen met PIN.

Spelregels

– Zorg dat je 15 minuten voor de afspraaktijd met het gehele team aanwezig bent.
– Als jullie te laat zijn gaat dit van de speltijd af.
– Speel fair en met respect. Hidden Temple is met veel liefde gemaakt dus gelieve nergens op klimmen of met kracht objecten open proberen te breken of opzettelijk iets te vernielen. Bij vandalisme zijn wij genoodzaakt de reparatiekosten te verhalen op de speler.
– Hidden Temple is beschikbaar voor spelers van 16 jaar en ouder. Voor spelers van 12 t/m 15 jaar oud is Hidden Temple JUNIOR geschikt. Spelers van 12 jaar en ouder hoeven niet verplicht onder toezicht van een volwassenen te spelen. Spelers jonger dan 12 mogen alleen op eigen risico en onder verantwoording en begeleiding van een volwassene mee de escape room in.
– Het spel is Nederlandstalig.
– Per tijdslot zijn er 2 t/m 6 spelers toegestaan. Hier wordt geen uitzondering op gemaakt. Groepen groter dan 6 spelers moeten 2 of meer tijdsloten boeken en de wachtende spelers kunnen zich vermaken in onze lounge als de andere spelers in de escape room bezig zijn. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor grote groepen.
– Tijdens het spelen is licht fysieke inspanning nodig. Hieronder verstaan wij dat je over iets heen moet kunnen stappen op knie hoogte en een stukje moet kunnen bukken/kruipen. Er bevinden zich in de escape room mogelijkheden om (even) te zitten.
– Geschikt voor zwangere vrouwen.
– Hidden Temple is helaas niet rolstoelvriendelijk.
– Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot Hidden Temple.
– Mobiele telefoons en smartwatches zijn niet toegestaan in de kamer.
– Mensen die overgevoelig zijn voor geluid is gehoorbescherming aan te raden. Meldt dit voor aanvang bij de spelleider, dan kan deze hier waar gewenst rekening mee houden.
– Geschikt voor licht claustrofobische mensen. Meldt dit voor aanvang bij de spelleider, dan kan deze hier waar gewenst rekening mee houden.
– Voor slechtziende is een (lees)bril aan te raden. Wij hebben ook leesbrillen te leen.

– Toegang tot het pand van Escape Room Productions waar Hidden Temple in is gevestigd is geheel op eigen risico.
– Escape Room Productions heeft te aller tijde de bevoegdheid het spel te onderbreken zonder daar een reden voor te geven.
– Escape Room Productions heeft te aller tijde de bevoegdheid om een boeking annuleren zonder daar een reden voor te geven.

Hidden Temple is een escape room van Escape Room Productions. Gebruik van de inhoud van de website en alle unieke onderdelen van het de escape room zoals de puzzels, verhaallijn, muziek, teksten etc is verboden, tenzij hiervoor vooraf schriftelijke toestemming is verleend door Escape Room Productions.

Alle op de website www.hiddentemple.nl vermelde informatie, aanbiedingen, acties en prijzen zijn onder voorbehoud van onder andere druk en spelfouten en kunnen nimmer tot aansprakelijkheid van Escape Room Productions leiden.

All rights reserved, 2019.